THC-H VAPE

THCH är en fytokannabinoid som naturligt förekommer i cannabisväxten, i små mängder, och kan produceras genom att lägga till extra kolatomer till CBD-molekylen. Med andra ord använde forskare en reaktion som kallas "terpenylering", inklusive en terpen-derivat, för att skapa denna reaktion. Denna reaktion skapade en ny molekyl med en längre kedja än CBD.

Trots hur ny den är, blir den redan en mycket efterfrågad cannabinoid tack vare sin unika sammansättning och sägs vara en av sitt slag.

THC-H-distillat, som är en renad extrakt, kan inkorporeras i vilken typ av produkt som helst som du har sett med andra cannabinoider. Men för tillfället finns det vissa produkttyper som är betydligt vanligare än andra, när företag lanserar sina egna linjer med THC-H-formler.

Utforska vårt urval av engångs-THCH-vaporizers med smaker som inkluderar Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pinneapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, Juicy Apple, Mango Kush, Peach, Super Lemon Haze, Fresh Strawberry och Watermelon Zkittles.

CCELL Vape Technology

Våra engångsprodukter är utrustade med CCELL-teknologi, vilket säkerställer en konsekvent smidig upplevelse. Den vetenskapligt beräknade porfördelningen och jämn värmefördelning i EVO atomiserar ett bredare utbud av terpener, vilket ger upp till 34% mer. Den optimerade keramiska sammansättningen och avancerad spoldesign förbättrar termisk effektivitet. Värmespolen genomgår en oxidationssäker behandling, vilket ger exakt resistans och en 20% förbättring i produktkonsistens.

Baserat på toppmoderna laboratorier och faciliteter genomför CCELL de mest strikta och omfattande tester på produkter som produceras med FDA- och RoHS-certifierade råvaror. CCELL fortsätter att investera i forskning och utveckling och strävar efter att förbättra produkternas säkerhet.

Naturlig och THC-fri:

Våra produkter är tillverkade av de finaste naturliga ingredienserna och innehåller rena organiska cannabinoider och terpener utan tillsatser. Varje parti genomgår rigorösa oberoende laboratorietester och garanterar en THC-halt på 0,00%.

DISCLAIMER:

Alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkas i EU från CBD som utvinns från hampa.

Förvaras utom räckhåll för barn. Dessa produkter är inte lämpliga för gravida och ammande kvinnor, för aktiva och yrkesförare eller förare av tunga maskiner.

Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

Produkterna följer Act No. 167/1998 §5.

Avsedda för följande ändamål: industriella, tekniska och trädgårdsändamål.

Inte för direkt konsumtion eller rökning.

Dessa produkter är endast till försäljning till personer över 18 år.

Detta är en samlarobjekt endast.

THC-H VAPE

Det finns 29 produkter.

Visar 1-29 av 29 objekt